вторник, 21 апреля 2020 г.

6 тиждень дистанційного навчання

Тема . Дихальні вправи, для розвитку дрібної моторики рук, формування правильної постави

Завдання

1. Розробити по 1 комплексу вправ до кожного пункту плану (презентація, ЗРВ, вірш тощо) або зробити самі та надіслати фото або відео
1. Дихальні вправи
2. Суть гімнастики О.Стрельникової
3. Вправи для розвитку дрібної моторики рук
4. Вправи для формування правильної постави, виправлення плоскостопості, збільшення зросту.

2. 23 квітня відзначається Всесвітній день книги і авторського права, проголошений на 28 сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО у 1995 році на честь трьох геніїв світової літератури Вільяма Шекспіра (1564-1616), Мігеля де Сервантеса (1547-1616) та Інки Гарсіласо де ла Веги (1539-1616). 23 Всесвітній день книги і авторського права ЮНЕСКО визначило світову книжкову столицю 2020 року – нею стане малайзійська столиця. Як зазначається на офіційному сайті ЮНЕСКО, місто було обране серед інших завдяки сильному фокусі на інклюзивній освіті та створенні умов у доступі для читання різних мешканців. Заходи в рамках Книжкової столиці світу 2020 будуть спрямовані на звернення уваги та обговорення таких тем, які читання в усіх його формах, розвиток книжкової інфраструктури, інклюзивність та цифрова доступність у читанні.

Завдання: 
- Прочитатйте текст про спорт, інклюзію, здоров'я тощо ( 1хв.) у любих формах (книга, газета, журнал, комп'ютер тощо). Можна просто текст, вірш, загадки, приказки, визначення тощо. Запишіть відео або аудіо. Надішліть викладачу.


Комментариев нет:

Отправить комментарий